آموزشی

کاربرد چسب حرارتی

ز چسب حرارتی بیشتر برای ساخت صنایع دستی و کارهای هنری استفاده می‌شود، البته تنها به این کار‌ها ختم نمی‌شود. این چسب قدرت چسبندگی قوی دارد و در مواردهای که به چسبندگی قوی نیاز است می‌توانید از چسب حرارتی استفاده کنید. موارد استفاده از این چسب در زیر آمده است.

مورد اول

از چسب حرارتی برای کارهای تزئینی و هنری می‎توانید استفاده کنید. گل‌سازی، روبان‌دوزی و کاردستی از جمله کارهای هنری است که از این چسب می‌توان استفاده کرد.

مورد دوم

از این چسب در کارگاه‌های مبل‌سازی نیز استفاده می‌شود. در این کارگاه‌ها برای چسباندن یراق‌ها یا چسباندن رومبلی از چسب حرارتی استفاده می‌کنند.

مورد سوم

اگر کارتان با مقوا و کاغذهای مختلف است، استفاده از چسب حرارتی را پیشنهاد می‌کنیم. این چسب با قدرت بالای چسباندگی می‌تواند مقوا و کاغذ را به یکدیگر بچسباند به طوری که به سختی از هم جدا شوند.

مورد چهارم

از این چسب برای عایق‌بندی و درزگیری پنجره‌ها و درزها می‌توانید استفاده کنید.

مورد پنجم

همانطور که گفتیم این چسب قدرت چسبندگی خوب و مناسبی دارد و برای همین می‌توانید در چسباندن قطعه‌های پلاستیکی به هم از چسب حرارتی استفاده کنید.

مورد شش

اگر کارتان با پارچه است، می‌توانید از چسب حرارتی استفاده کنید. از طریق چسب حرارتی به راحتی می‌توانید نگین، مروارید، منجوق و … را به پارچه بچسبانید. این چسب علاوه بر چسبندگی قوی کثیف کاری ندارد و براحتی می‌توانید سطوحی که چسبی شدند را پاک کنید.

مورد هفتم

اگر می‌خواهید وسیله‌ای مانند کاغذ، عکس، تابلوی سبک و از این قبیل وسایل را به دیوار بچسبانید، از چسب حرارتی استفاده کنید. کافی است پشت وسیله مورد نظر کمی چسب بزنید و به سرعت و قبل از خشک شدن، آن را به دیوار بچسبانید. کمی با دست وسیله را نگه دارید تا چسب خشک شود.

مورد هشتم

گاهی فرش، موکت یا پادری‌ها سُر می‌خورند و باعث لیز خوردن یا جمع شدن آن‌ها می‌شوند. برای اینکه از این موقعیت خلاص شوید می‌توانید کمی چسب را به پشت پادری یا موکت مورد نظر زده و آن را روی سرامیک بگذارید و کمی با دست روی آن را فشار دهید تا خشک شود. بعد از خشک شدن خواهید دید که موکت با پا خوردن، روی سرامیک سُر نمی‌خورد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید