آموزشی

نکات کاری چسب اکواریوم

silicone adhesive

برای استفاده از انواع چسب‌های آکواریوم، لازم است چند نکته مهم را رعایت کنیم تا چسب بخوبی به سطح مورد نظر بچسبد و از آن جدا نشود. این نکات عبارتند از:

نکته اول

سطح مورد نظر (اعم از سینک ظرفشویی، درز سرامیک‌ها، درز پنجره‌ها و…) باید از هر نوع گرد و غبار، آثار چربی یا آثار چسب قدیمی پاک شود. برای این کار می‌توانیم از یک شوینده‌ی الکلی سبک استفاده کنیم.

نکته دوم

از ریختن حجم زیادی از چسب روی درز و شکاف‌ها خودداری کنیم. برای این کار، باید ابتدا درزها را با مقدار کمی از چسب پر کنیم. سپس، اگر درزها کاملاً پر نشده بودند، مجدداً آن را با لایه دوم چسب پر کنیم. در مرحله آخر، از یک کاردک برای صاف و یکنواخت کردن سطح چسب استفاده می‌کنیم.

نکته سوم

برای خشک شدن کامل چسب به حداقل 6 الی 8 ساعت و حداکثر 24 ساعت زمان نیاز است. چسب‌های تولید شده توسط هر شرکت، مدت زمان مشخصی برای خشک شدن دارند که معمولاً آن را پشت ‌بسته بندی محصول درج می‌کنند.

نکته چهارم

تا زمانی که چسب کاملاً خشک نشده، نباید در معرض رطوبت یا حرارت قرار بگیرد. چون خشک نمی‌شود، کیفیت خود را از دست می‌دهد، ترک می‌خورد و آب بندی به‌درستی انجام نمی‌شود.

نکته پنجم

چسب هایی که جنس و کیفیت خوبی دارند، چسبندگی سطحی و خاصیت کشسانی بالایی دارند. یعنی این طور نیست که با فشاری جزئی به تیوپ چسب، حجم زیادی از آن خارج شود. اگر چسبی تهیه کردید که غلظت آن کم بود، احتمال دارد که به مرور زمان کیفیت خود را از دست بدهد.

نکته ششم

چسب آکواریومی که از سیلیکون 100% ساخته شده باشد، پس از خشک شدن سطحی یکنواخت و بدون ترک یا درز و شکاف خواهد بود .

ویک چسب اکواریوم خوب باید زد باکتر و قارچ باشد . این مدل چسب ها بیشتر در حمام ها و مکان های روطوبتی استفاده می شود.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید